Vegan? Nu ook bij Tante Nel!

Vegan? Nu ook bij Tante Nel!

Al een tijdje, doen wij ons best om de vegan’s onder ons ook te laten genieten van de snacks van Tante Nel. Wij bij Tante Nel weten als geen ander hoe belangrijk het is dat de vegan snacks in een aparte pan, gescheiden van de niet-vegan snacks, gefrituurd moeten worden. Dit is dus ook precies wat wij gaan doen. Kortom: de eerste stappen zijn gezet!

Om al even warm te lopen hebben wij afgelopen zomer een voorproefje gehad. In samenwerking met Oma Bob’s zijn er namelijk vegan bitterballen geserveerd. Bij dit evenement kregen wij hoog bezoek van SquatCilla en haar vegan community. Het bleek een groot succes! Dit heeft ervoor gezorgd dat we alle zeilen hebben bijgezet om een officieel begin te maken aan het hoofdstuk ‘vegan’ bij Tante Nel.

En blij dat wij zijn heeft de leverancier van de bakwand Qbtec een passende oplossing gevonden waardoor de vegan snacks bereid kunnen worden in een aparte frituurpan. Je denkt nu misschien; over welke snacks hebben we het eigenlijk? We trappen af met de kroket en bitterballen geserveerd met een vegan mayonaise. Deze kroketten en bitterballen van Oma Bob’s staan nu vast op onze kaart en worden, zoals hoe het echt hoort, in een aparte frituurpan klaargemaakt.

In de loop van de tijd willen we ons vegan assortiment natuurlijk verder uitbreiden. Maar voor nu zijn wij erg benieuwd wat jullie ervan vinden, kom dus gerust eens proeven.

Liefs, Tante Nel

 

Read more
Tante Nel introduceert de Mac Nellie’s!
Om de zoveel tijd komt Tante Nel met een nieuwe ...
FEEST! 5 jaar Tante Nel x Speakfrietje
HOERA, Tante Nel is jarig! ? Op vrijdag 9 augustus ...
Uitbreiding vegan aanbod Tante Nel: Kipkorn en Vlammetjes! ❤
Na het grote succes van de vegan kroket en bitterballen ...

Leave a Reply