Lokale ondernemers

DE LOKALE ONDERNEMERS

Tante Nel streeft naar het serveren van zoveel mogelijk huisgemaakte en verse producten. Wij kunnen dit natuurlijk niet alleen en werken daarom al vanaf het begin nauw samen met een aantal leveranciers, waar we erg blij mee zijn.

Thijs, onze echte ambachtelijke slager

Thijs, onze echte ambachtelijke slager van scharrelslager Kieboom. Aan het begin van onze samenwerking was Thijs een beetje sceptisch. Het chaotische leven wat zich afspeelt in de horeca, dat zag hij eigenlijk niet zo zitten. Thijs maakt al vanaf het begin het stoofvlees met ons eigen receptuur. Ook draait hij onze ballen gehakt waar wij zelf de kruiden voor aanleveren. Hij levert dit bij ons af zodat wij de gehaktballen zelf vers kunnen bakken en garen in overheerlijke jus. Het vlees dat Thijs gebruikt voor onze gehaktballen en stoofvlees is Frans Limousin rund, afkomstig van Valkviande.

De gebroeders Heezen, onze Rotterdamse aardappelleverancier

De gebroeders Heezen zijn al vanaf het begin onze aardappelleverancier. Er zijn weinig mensen in Nederland die zo veel verstand hebben van aardappelen dan zij. Dit familiebedrijf levert altijd kwalitatief hoogstaande aardappelen, bij goede aardappeloogsten maar ook bij slechte aardappeloogsten, zoals de afgelopen twee jaar! Wij zijn dan ook mega trots dat wij met deze gebroeders samen mogen werken.

Barrelproof Boutique, onze drankenspecialist

Barrelproof Boutique is onze specialist op het gebied van dranken. Al ruim 3 jaar zorgen zij ervoor dat de drankkaart en events tiptop in orde zijn. Barrelproof, gevestigd op de Hoogstraat in Rotterdam, lijkt vanaf de buitenkant op een kleine boutique/slijterij maar niks is minder waar. Achter de schermen leveren zij dranken aan veel horecagelegenheden in Rotterdam en ondersteunen zij de horeca gelegenheden waar dit nodig is. Met plezier werken wij samen met Arno en zijn team die ons ondersteunen in het vinden van de lekkerste drankjes.