Tante-Nel

Tante-nel Snackbar

Tante Nel – Begin 2014 zijn wij begonnen met het idee om het eens anders aan te pakken. Om met een frisse en eigentijdse blik een snackbar te openen in de binnenstad van Rotterdam. Deze snackbar is ondertussen uitgegroeid tot een begrip onder de Rotterdammers. Tante Nel, dé enige snackbar waar jij de oude vertrouwde (biologische) frikandel bestelt, maar ook geniet van een heerlijke Gin Tonic. Een plek waar je je vingers aflikt bij een frietje stoofvlees, bal gehakt met truffelmayonaise, of een patatje Tzar Caviar. Kortom, een snackbar waar je je thuis kunt voelen en laat verrassen door veel speciale gerechten!

In samenwerking met verschillende lokale ondernemers streven wij ernaar zoveel mogelijk huisgemaakte en verse producten te serveren. Zo werken wij met THIJS; een echte ambachtelijke slager, die nergens zijn hand voor omdraait. Al vanaf het begin bereidt hij samen met ons het heerlijke stoofvlees en de ballen gehakt. DE GBROEDERS HEEZEN, die alles maar dan ook echt alles weten over aardappelen en daarom vanaf het begin de vaste aardappel leverancier zijn van Tante Nel . En niet te vergeten  BARRELPROOF BOUTIQUE onze specialist op het gebied van dranken. Elke keer weer zorgen zij ervoor dat onze drankkaart en events tiptop in orde zijn. Al met al dus een super team!

Al zin gekregen in een frietje, drankje en gezelligheid? Kom dan gerust eens langs. Heb je binnenkort een feestje en zoek je nog een leuke plek om dit te vieren? Ook dit is mogelijk; je kunt onze toffe locatie namelijk ook afhuren!

Tot snel & veel liefs,

Tante Nel